26 Haziran 2008 Perşembe

Ve Gool Engelsiz Futbol Festivali



“Ve Gool Engelsiz Futbol Festivali” Ankara Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Saray Rehabilitasyon Merkezi; “Engelliler Haftası” dolayısıyla, 14 Mayıs 2008 tarihinde Bahçelievler Adnan Ötüken Parkı halı sahasında, Saray Belediye Başkanlığı’nın desteği ile “Ve Gool Engelsiz Futbol Festivali” ni düzenledi. “Ve Gool Engelsiz Futbol Festivali”, yardımseverliğinin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destekle tanınan Saray Belediye Başkanı Sayın Hasan COŞKUN’unun katkıları ile gerçekleştirildi. Sayın Başkanın; “Yaşanılır Bir Dünya İçin, Kaldıralım Engelleri” sözü festivale damgasını vurdu. Festivalin açılışına; Sosyal Hizmetler Genel Müdürü Sayın İsmail BARIŞ, İl Müdürü Sayın Neriman KOCA, İl Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürü Sayın Ergün ÇAPAR, Kuruluş Müdürü Sayın Bekir DEMİRYILMAZ, Kuruluş Müdür Yardımcısı Sayın Yüksel SAÇIN, Saray Belediyesi Kalite Yönetim Temsilcisi Sayın Ayşegül ERKOL katıldılar. Ankara İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sayın Neriman KOCA, Saray Rehabilitasyon Merkezi Kız Futbol Takımı çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Sayın Muhammed Abdullah TUNCAY ile birlikte başlama düdüğü çalarak, Saray Rehabilitasyon – Gazi Üniversitesi Bayan Futbol Takımları arasındaki karşılaşmayı başlattı. karşilaşma 4-4 sona erdi. Günün ikinci karşılaşması da Saray Rehabilitasyon Merkezi - Yakacık Köyü İsmet Kurtuluş İ.Ö.O Kız Futbol Takımı arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı Saray Rehabilitasyon Merkezi 5–0 kazandı. Günün üçüncü karşılaşmasın da Saray Rehabilitasyon Merkezi Erkek Futbol Takımıyla - Mamak Gençlik Merkezi Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi Futbol Takımları karşılaştılar. Karşılaşmayı Saray Rehabilitasyon Merkezi 9–3 kazandı. Özel Uyum Rehabilitasyon Merkezinden katılan engelli çocuklarımız da “Ve Goool Engelsiz Futbol Festivali” ne seyirci desteği verdiler.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAYAN FUTBOL TAKIMI SON MAÇINI KAZANARAK GRUP LİDERİ OLARAK FİNALLERE GİDİYOR


26 Haz. 08: Perşembe

Ank. Gazi Üni. - Zong. Ereğli Bld: 2-0

Kocaeli Saraybahçe Bld. - Ank. Bağlum Bld: 4-0

25 Haz. 08 Çarşamba

Ank. Bağlum Bld. - Zong. Ereğli Bld: 0-4

Kocaeli Saraybahçe Bld. - Ank. Gazi Üni: 1-6

24 Haz. 08 Salı

Ank. Gazi Üni. - Ank. Bağlum Bld: 8-2

Zong. Ereğli Bld. - Kocaeli Saraybahçe Bld: 5-1

PUAN DURUMU

Ankara Gazi Üniversitesi:...9

Zonguldak Ereğli:.................6

Kocaeli Saraybahçe:............3

Ankara Bağlum bel:............0

Gazi Üniversitesi Bayan Futbol Takımı Antrenörü; Mehmet GÖKTEPE büyük bayanlar futbol liginde kazandıkları türkiye şampiyonluğundan sonra, gençlerde de hedeflerinin türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi. Aldığımız sonuçlar bunun en iyi göstergesidir diyerek sözlerini tamamladı.

25 Haziran 2008 Çarşamba

SABAH GAZETESİ-25.06.08


GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAYAN FUTBOL TAKIMI İKİNCİ MAÇINI DA KAZANARAK FİNALLERE KATILMAYI GARANTİLEDİ



2007-2008 sezonu Genç Bayanlar Türkiye Birinciliği dün ilimizde başladı. Barış Külcü, Taner Şanlı ve Rukiye Yüksel hakem üçlüsünün yönettiği günün ilk karşılaşması olan Bağlum Belediyespor ile Ankara Gazi Üniversitesi maçını Gazi Üniversitesi rakibini 8-2 mağlup etti.Genç Bayanlar Türkiye Birinciliğinin Bolu ayağındaki ilk gününde dün iki karşılaşma oynandı. Dün Karaçayır Sentetik Sahada oynanan Genç Bayanlar Türkiye Birinciliği müsabakalarında Ankara Gazi Üniversitesi ile Bağlum Belediyespor karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sene Genç Bayanlar’ın favori takımı olarak gösterilen Gazi Üniversitesi rakibi Bağlum Belediyespor’u 8-2 mağlup etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Gazi Üniversitesi karşılaşmanın ilk yarısında rakibi Bağlum Belediyespor kalesine 4 gol kaydederken, Bağlum Belediyespor, Gazi Üniversitesispor kalesine 1 gol kaydederek ilk yarının skorunu belirledi. İlk yarıyı 4-1 önde tamamlayan Gazi Üniversitesi ikinci yarıda da rakibi Bağlum Belediyespor kalesine 4 gol kaydetti. Gazi Üniversitesi rakibi Bağlum Beldiyespor kalesine toplam 8 gol kaydederken, Bağlum Belediyespor, Gazi Üniversitesi kalesine sadece 2 gol kaydetti ve Bağlum Belediyespor ilk karşılaşmasında sahadan 8-2 mağlup ayrıldı. Günün ikinci karşılaşması ise saat 19.00’da Ereğli Belediyespor ile Kocaeli karşı karşıya geldi.

gazi üniversitesi ikinci maçını da 6-1 kazandı. finallere katılmayı garantiledi.

GENÇ TAKIMIMIZ İKİNCİ GÜNÜNDE BOLU GÖLCÜKTE PİKNİKTE





BOLU GÖLCÜK VİDEOLAR

21 Haziran 2008 Cumartesi

GAZİ ÜNV. GENÇ TAKIMI BOLU DA MÜCADELE EDECEK















2007-2008 Sezonu Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası 24-26 Haziran 2008 tarihleri arasında oynanacak 1. Kademe müsabakaları ile başlayacak. 17 ilden 27 katılacağı 1. Kademe müsabakaları 4 takımlı 6 ve 3 takımlı 1 grupta olmak üzere toplam 7 grupta oynanacak.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAYAN FUTBOL TAKIMININ GRUBU

BOLU
24 – 26 HAZ.2008


ZONGULDAK
(KDZ.EREĞLİ BLD.)

KOCAELİ

ANKARA
(GAZİ ÜNİV. SPOR)

ANKARA
(BAĞLUM BLD. SPOR)

İLK İKİ TAKIM BİR ÜSTE ÇIKAR





2007 - 2008 Sezonu Türkiye Genç Bayanlar Şampiyonasında birden fazla takımla katılan illerin hangi grup merkezine gideceklerinin kurası çekildi.
24 - 26 Haziran 2008 tarihlerinde 7 grup merkezinde oynanacak müsabakalarda oluşan gruplara katılan kulüplerşöyle;


GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAYAN FUTBOL TAKIMININ BAŞARILARI






GAZİ ÜNİVERSİTESİ BAYAN FUTBOL TAKIMININ
BAŞARILARI


2004

TÜRKİYE BAYANLAR FUTBOL TURNUVASI
ŞAMPİYONU


2005


TÜRKİYE BAYANLAR FUTBOL LİGİ
ŞAMPİYONU



DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN
KIBRIS BAYANLAR FUTBOL TURNUVASI
ŞAMPİYONU


TÜRKİYE PLAJ FUTBOL LİGİ
ŞAMPİYONU



2006

TÜRKİYE BAYANLAR FUTBOL LİGİ
ŞAMPİYONU



OKULLAR ARASI BAYANLAR FUTBOL DÜNYA ŞAMPİYONASI
DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ




TÜRKİYE YILDIZ BAYANLAR FUTBOL LİGİ
ÜÇÜNCÜSÜ


2007

TÜRKİYE BAYANLAR FUTBOL LİGİ
ŞAMPİYONU

TEKNİK SORUMLU VE ANTRENÖR: MEHMET GÖKTEPE


A MİLLİ BAYAN FUTBOL TAKIMIMIZ UEFA MİNİ TURNUVAYA KATILIYOR

Gazi Üniversitesi Bayan Futbol TAkımı Antrenörü Mehmet Göktepe; Şampiyonluğun sevincinin ardından, uefa turnuvasına katılacak A milli takımıza 5 sporcumuzun çağırılması bizleri çok mutlu etti.Milli takımıza başarılar diliyorum. Avrupa da yapılan bu tür organizasyonlar hem ülkemiz hem de üniversitemizin tanıtımı için çok önemli, Sporcularımızın bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum diyerek, sözlerine şunları ekledi; Milli takım Antrenörlerimizin kulüp antrenör ve sorumlularıyla biraz diyalog içerisinde olmalarının hem bayan futbolu adına, hem de ülkemizin başarılı şekilde temsili adına çok şey katacağı inancındayım, onlara da başarılar diliyorum dedi.
Bayanlar A Milli Takım'ın UEFA Mini Turnuva kadrosu
18.06.2008

Bayanlar A Milli Takımımızın, 27 Haziran - 3 Temmuz 2008 tarihleri arasında Estonya'da düzenlencek olan UEFA A Bayanlar Mini Turnuvası'na katılacak aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 23 Haziran 2008 Pazartesi günü saat 12.00'de İstanbul WOW Otel'de toplanacak.
Teknik Direktör Hamdi Aslan yönetimindeki Bayanlar A Milli Takım kadrosuna şu oyuncular davet edildi;
Meryem ÖZYUMŞAK (Adana-Adana İdmanyurdu S.K.), Duygu YILMAZ, Lütfiye ERCİMEN, Reyhan ŞEKER, Ayşe GÜRBÜZ, Kezban GÜLŞEN (Ankara-Gazi Üniversitesi S.K.), Mevlüde ÖZTÜRK (İstanbul-Kartal S.K.), Ebru GELİRLİ (İstanbul-Marmara Üniversitesi S.K.), Nurcan ÇELİK, Yeliz DEMİR (İstanbul-Zeytinburnu S.K.), Çiğdem BELCİ, Başak ERSOY (Mersin-Mersin Cam S.K.), Esra EROL (Sakarya-Sakarya Güneş S.K.), Bilgin DEFTERLİ (Almanya-FFC Brauweiler Pulheim 2000), Cansu YAĞ (Almanya-FSC Mönchengladbach), Burcu DÜNER, Nadide İNAN (Almanya-SG Wattenscheid 09), Aylin YAREN (İsveç-LDB FC Malmö).
Bayanlar A Milli Takımımızın maç programı şöyle;
Tarih-Saat
1. Takım
Skor
2. Takım
Stat
27.06.2008-18:30
Estonya
-
TÜRKİYE
Paide
29.06.2008-17:00
TÜRKİYE
-
Hırvatistan
Rakvere
02.07.2008-14:00
Malta
-
TÜRKİYE
Rakvere

kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=283&ftxtID=4370

20 Haziran 2008 Cuma

19 Haziran 2008 Perşembe