4 Ocak 2009 Pazar

Dishe Kartal Kulübün İçinde Bulunduğu Maddi Sıkıntılardan Etkilendi



Kartal Spor Bayan Futbol takımının kurucusu ve teknik sorumlusu Gürsel HATTAT'ın Açıklamaları:
Takımımız gerçekten çok zor günler geçiriyor. Bizler yıllardır bayan futbolunda güzel sahneler yaşadık. gerek oyuncularımız gerek teknik ekibimiz her takımla fair play kuralları içerisinde mücadele etti ve her maç sonunda sonuca bakılmaksızın rakip takımlarla çok güzel diyaloglar içerisinde olduk. ben, çocuklarımız ve ailelerimiz fedakarlıklar içerisinde bayan futbol liglerinde tek yürek takımımızı bu günlere getirdik. fakat günümüz ekonomik şartlarında, bayanlar futbol 1. liginin kurulmasıyla da bayan futbol takımlarının deplasman, maaş, malzeme vb gereksinimleri bir kat daha arttı. Oyuncularımız bu güne kadar kulübümüzden hiç maaş almadı. En azından deplasman giderlerimiz ve malzemelerimizi karşılaması bize kısmende olsa yetiyordu. fakat bu hafta İzmir Konak maçı deplasman giderlerimizi kulübümüzün karşılamayışı hem beni hem kızları hemde ailelerimizi korkunç derecede üzmüş ve kırmıştır.
Hiç bir maddi çıkar beklemeden kızlarını futbol oynamaları için Kartal Spor'a gönderen aileler bu konudan dolayı Kartal Spor kulübü yönetim Kurulunu, başkanını ve kartal belediyesinin yetkililerini kınamaktadır.
Ülkemizde TFF bayan futbolunun gelişmesi için çok çabalıyor. bu konuda yapılan çalışmalar için onları tebrik ediyoruz. lütfen kartal spor bayan futbol takımı ve bu gibi zorluklar içerisinde boğuşan takımların desteklenmesi hususunda bir kez daha düşünmeleri gerektiğinin altını çiziyoruz.

Hiç yorum yok: