21 Haziran 2008 Cumartesi


A MİLLİ BAYAN FUTBOL TAKIMIMIZ UEFA MİNİ TURNUVAYA KATILIYOR

Gazi Üniversitesi Bayan Futbol TAkımı Antrenörü Mehmet Göktepe; Şampiyonluğun sevincinin ardından, uefa turnuvasına katılacak A milli takımıza 5 sporcumuzun çağırılması bizleri çok mutlu etti.Milli takımıza başarılar diliyorum. Avrupa da yapılan bu tür organizasyonlar hem ülkemiz hem de üniversitemizin tanıtımı için çok önemli, Sporcularımızın bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum ve onlara başarılar diliyorum diyerek, sözlerine şunları ekledi; Milli takım Antrenörlerimizin kulüp antrenör ve sorumlularıyla biraz diyalog içerisinde olmalarının hem bayan futbolu adına, hem de ülkemizin başarılı şekilde temsili adına çok şey katacağı inancındayım, onlara da başarılar diliyorum dedi.
Bayanlar A Milli Takım'ın UEFA Mini Turnuva kadrosu
18.06.2008

Bayanlar A Milli Takımımızın, 27 Haziran - 3 Temmuz 2008 tarihleri arasında Estonya'da düzenlencek olan UEFA A Bayanlar Mini Turnuvası'na katılacak aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen oyuncular 23 Haziran 2008 Pazartesi günü saat 12.00'de İstanbul WOW Otel'de toplanacak.
Teknik Direktör Hamdi Aslan yönetimindeki Bayanlar A Milli Takım kadrosuna şu oyuncular davet edildi;
Meryem ÖZYUMŞAK (Adana-Adana İdmanyurdu S.K.), Duygu YILMAZ, Lütfiye ERCİMEN, Reyhan ŞEKER, Ayşe GÜRBÜZ, Kezban GÜLŞEN (Ankara-Gazi Üniversitesi S.K.), Mevlüde ÖZTÜRK (İstanbul-Kartal S.K.), Ebru GELİRLİ (İstanbul-Marmara Üniversitesi S.K.), Nurcan ÇELİK, Yeliz DEMİR (İstanbul-Zeytinburnu S.K.), Çiğdem BELCİ, Başak ERSOY (Mersin-Mersin Cam S.K.), Esra EROL (Sakarya-Sakarya Güneş S.K.), Bilgin DEFTERLİ (Almanya-FFC Brauweiler Pulheim 2000), Cansu YAĞ (Almanya-FSC Mönchengladbach), Burcu DÜNER, Nadide İNAN (Almanya-SG Wattenscheid 09), Aylin YAREN (İsveç-LDB FC Malmö).
Bayanlar A Milli Takımımızın maç programı şöyle;
Tarih-Saat
1. Takım
Skor
2. Takım
Stat
27.06.2008-18:30
Estonya
-
TÜRKİYE
Paide
29.06.2008-17:00
TÜRKİYE
-
Hırvatistan
Rakvere
02.07.2008-14:00
Malta
-
TÜRKİYE
Rakvere

kaynak: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=283&ftxtID=4370

Hiç yorum yok: