23 Aralık 2008 Salı

BAYAN FUTBOL TURNUVASI BAYANLAR İÇİN BÜYÜK ŞANS

BAYANLAR FUTBOLU
Bayanlar futbol turnuvası Türkiye genelinde yaklaşık olarak 3 yıllık bir zaman süresince gelişme göstermiş ve gün geçtikçe Türkiye ve dünyada çeşitli destekler alarak iyi yerlere gelen bir alan oldu.

Bu anlamda şunu söylemek gerekirse bayanların Futbola yakından ilgisi bizi sevindiriyor ve bayanlara verilen destekten herkes mutlu oluyor. En önemli nokta, futbol spor olarak sadece erkeklere özgü değil. Bayanların da bu alanda başarılı olacağı bir spor olacaktır. Bu Türkiye için önemli bir devrin başlangıcı. Türkiye'deki bayanlara yönelik sporun her alanındaki çalışma, toplumumuzda bayanlara yeni umutlar kazandırır. Çağdaşlaşma yönünde çok önemli bir adım bu.

Bence bu yıl Aydın'da yapılacak olan bayanlararası futbol turnuvası Türkiye genelinde büyük ses getirecektir. Bu organizasyonun Ege Bölgesi'nde olmasını ayrı bir güzellik olarak görmek gerekir. Çünkü Ege Bölgesi bu alanda büyük bir atılımı başarabilecek ve bu yükü taşıyabilecek bir bölge.

Ve Ege'den bütün bayanların bu turnuvaya katılmasını isterim. Aydın'da yapılacak olan bayan futbol turnuvasına katılacak bayan arkadaşlarımızı kutlar ve kendilerini cesaretlerinden dolayı tebrik ederim.

Turnuvayı organize eden aydinamator.com sitesine bu büyük organizasyonu üstlenmesinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ve başarılar dilerim...

Volkan Parlakgöz

aydinamator.com site Yorumcusu


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende futbol oynuyorum Bucaspora girmek istiyorum ancak nasıl başvuracağımı bilmiyorum.