20 Aralık 2008 Cumartesi

BUCASPORLU FUTBOLCU KIZLAR PARA İÇİN İSYAN ÇIKARDI..





Tarih : 10.12.2008 - 14:08:43


Bayanlar Futbol 1.Liginde Konak Belediyesporla birlikte İzmiri temsil eden Bucaspor bayan futbol takımın oyuncuları para için isyan etti... Kulüpdeki ekonomik sorunlar yüzünden takım da dağılma aşamasına geldi.

Sarı-lacivertli ekibin U 19 Milli Takımı’nda da forma giyen oyuncularından İlknur Ülker’in, sezon başlamadan Mersingücü’yle anlaşmasının ardından, diğer futbolcuların da transfer tekliflerini değerlendirmeye hazırlandıkları bildirildi. Bayanlar kategorisinde elde ettiği başarılarla İzmirlilerin göğsünü kabartan takımda, sekiz milli oyuncu bulunuyor.

Yöneticilerin kendilerine yeterince ilgi göstermemesinden yakınan oyuncular, “Diğer takımlarda forma giyen arkadaşlarımız, en azından ayda 300-400 lira maaş alırken, bize hiçbir ödeme yapılmıyor. Defalarca söz verildi ama değişen bir şey yok. Artık bıçak kemiğe dayandı. Para verilmezse biz de başımızın çaresine bakacağız” dediler.


Editör : Kimseduymasın
kaynak: kimseduymasın.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BENDE BUCASPOR BAYAN TAKIMINDA AMATÖR OLARAK OYNUYORUM.KAPTANIMIZDANN ŞİKAYETLERİ DUYUYORUZ BÖYLE OLURSA KONAĞA BAŞLARIM.HOCAMIZ BU YÜZDEN İSTİFA ETTİ. ONUN YERİNE BAŞKA BİR HOCA GİRECEK